Levering 2-5 arbejdsdage
|
Gratis fragt over 199 kr*
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 199 kr*
Få op til 30% rabat på plakater og rammer* – KØB NU
Plakater Og Posters
Rammer
Billedvægge
Sum
Tilbage til fri fragt
Sum
Tilbage til fri fragt
Til kassen
0 Varer
Fortsæt indkøb
Til kassen
Sorte trærammer
Vores sorte trærammer er af høj kvalitet og nemme at åbne på bagsiden, så plakaten kan indsættes. De har en smal profil og ser flotte ud på væggen. Det giver en virkelig flot virkning at blande disse rammer og vores sorte metalklemmer på din billedvæg. 
Filtrer
Vælg kategori
Filtrer
Vælg filtrering

Sorte rammer

Her finder du sorte trærammer, som du let kan bestille online, til dine plakater. De sorte billedrammer fås i størrelse 13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 50, 50 x 70, 61 x 91 og 70 x 100. Rammerne er fremstillet af træ og har en smal og klassisk profil. Rammeglasset er glasklart plexiglas, hvilket giver rammer der både er lette og ikke går i stykker. En sort ramme er et klassisk valg til indramning af plakater eller fotos og passer flot til mange forskellige motiver. Den indrammer tydeligt billedet og fremhæver motivet takket være den store kontrast. Den sorte ramme er det oplagte valg til en sort-hvid billedvæg, men er også velegnet til farverige motiver – se vores inspirationsrum for at få tips til, hvordan du matcher sorte rammer med forskellige motiver og rammer i andre farver, her!

En sort ramme er et klassisk og tidløst valg, der passer til alle hjem, uanset indretning og stil. De fås i forskellige størrelse og tykkelser, så du kan tilpasse rammen efter behov og smag, og de små rammer egner sig lige så godt til et foto som til et mindre kunstmotiv. Vil du gerne have dit motiv til at fylde mere? Hvis du tilføjer en passepartout, kan du bruge en større ramme. Vælg enten en passepartout i hvid, grå eller en anden farve ud fra motivet – den sorte ramme vil se flot ud til alle farver.

Går du efter et monokromt og harmonisk look, kan du vælge kun at bruge sorte rammer, men hvis du ønsker cool dynamik mellem dine forskellige billeder og motiver, skal du vælge rammer i forskellige farver. Tips! Sorte rammer og træfarver giver et enkelt og varmt udtryk. Kombiner de to forskellige farver på en billedvæg for at skabe en hyggelig, men alligevel trendy atmosfære. Du kan let sammensætte en flot og personlig billedvæg med plakater og rammer fra Desenio!

Det synes vores kunder

8.7
Baseret på 4565 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig levering Hurtig levering. Flot resultat 18 Oct Ditte Holst
Hurtig service Hurtig service 17 Oct Trygve Nielsen
Hurtig levering Hurtig levering 15 Oct Sevda KIlic
Super duper:-) Super duper:-) Hurtig levering/ varer pakket ind så ingen fare for de tager skade undervejs. 14 Oct Else Thybo
×
Fortsæt indkøb
Til kassen
Fortsæt indkøb
Til kassen

Måske vil du også synes om

Fuldend din billedvæg

Vis ikke igen
FemmeART
Libresse X Desenio

Dette produkt kan kun købes med en unik kampagnekode fra Libresse.

Læs mere om kollektionen Libresse x Desenio her.

CHOOSE YOUR COUNTRY

Du har ikke foretaget nogen personlig tilpasning. Er du sikker på, at du vil lægge produktet i indkøbsvognen uden noget personligt tilpasset indhold?

Nej, gå tilbage
Ja, læg i indkøbsvognen

Filen skal være mindre end 5 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg png


Overvågning af

Gavekort

Du har nu aktiveret dit gavekort. Beløbet vil blive fratrukket ved betaling.
Fortsæt indkøb
Slet gavekort

Hold øje

Et eller flere af dine valgte produkter er midlertidigt udsolgt og er derfor ikke blevet lagt i din indkøbskurv. Følgende er en liste over disse produkter.

Indtast din e-mailadresse, og vælg de produkter, du vil holde øje med

Hold øje med alle
Fortsæt indkøb
Til kassen

Vælg placering

Søg efter en bestemt placering, enten ved at skrive en adresse eller ved at trække den røde markør på kortet. Når du har valgt din placering, skal du klikke på knappen "Indstil disse koordinater" for at bekræfte og fortsætte.

Indstil disse koordinater