Skip to main content.

Planner Posters

Plakater

Vores Planner Posters er perfekte til planlægning uden problemer! Indram ganske enkelt en plakat med din foretrukne Planning Posters, f.eks. en ugentlig kalender eller en månedlig kalender, skriv på plexiglasset med kridtpennen, og fjern teksten med blødt, vådt papir, når du vil skrive noget nyt. Vores Planning Posters til daglig, ugentlig og månedlig planlægning vil gøre hverdagen meget lettere!

 

Kreative posters til planlægning

Med en Planning Posters og posters til planlægning får du et bedre overblik over dit liv! Du skan skrive på rammens plexiglas med kridtpennen og ganske enkelt fjerne teksten med blødt, vådt papir, når du vil skrive noget nyt og lave nye planer. Uanset om det er en ugeplan, en madplan eller huskelister, er vores Planning Posters den perfekte tilføjelse til hjemmet!

Posterne til planlægning, rammerne og tusserne sælges separat, så du selv kan sammensætte det sæt, du har brug for til at planlægge dit liv – eller hvorfor ikke give et komplet sæt med plakat, ramme og tus til en ven, der har brug for lidt ny struktur! Med en Planning Posters vil du hurtigt se, hvor let planlægningen bliver, og du kan være lige så kreativ, du har lyst til. Lad dine børn tegne kruseduller og sjove ting, hvis du laver planer for hele familien, eller bevar en enkel og minimalistisk stil.