Skip to main content.

Postercollage-Kit

Plakater

Udforsk vores postercollage-kit til væggen! Find perfekt matchende plakater ved at vælge et (eller flere!) af vores collage-kit: udvalgte samlinger, med 20 trendy plakater og posters i praktisk A5-størrelse. Udforsk alle vores postercollage-kit nu!

 

Postercollage-kit til væggen — elegante poster-kit

XMed vores collage kit til væggen behøver du ikke bekymre dig om at vælge de rigtige plakater og posters til boligen – vi har gjort det hårde arbejde for dig! Vores fire postercollage-kit indeholder alle 20 plakater og posters i en smart A5-størrelse i forskellige farver og stilarter, så du kan finde det perfekte til din stil. Disse kit er perfekte, hvis du vil sammensætte en collage med mindre plakater og posters over skrivebordet eller måske i et hjørne, der lyses op med en lyskæde i soveværelset.

Vores postercollage-kit til væggen fås i fire forskellige versioner: Elegance-, Iconic-, Fantasy- og Adventure-kollektionen. Hvis du holder dig ajour med de nyeste trends og vil have boligen til at afspejle det, er Elegance-kollektionen det perfekte valg! Med sin beige og hvide farvepalet vil den tilføre hjemmet et elegant touch. Iconic-kollektionen består af fotokunst, plakater med tekst og illustrationer i sort-hvid og er perfekt, hvis du elsker det monokrome farvetema. Vores Fantasy-kollektion er et postercollage-kit med masser af kulør! Modeplakaterne og de markante citatplakater og -posters er perfekte, når dit hjem og kunsten på væggene skal afspejle din sprudlende personlighed. Hvis du i stedet gerne vil drømme dig væk til andre dele af verden og elsker at rejse, så er Adventure-kollektionen med fotokunst fra smukke steder overalt i verden det perfekte valg for dig!

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilket postercollage-kit der passer bedst til din væg, er der ingen der siger, at du ikke må mixe og matche! En kombination af Elegance-kollektionen og Fantasy-kollektionen vil give en stilfuld, men farverig og markant stil i hjemmet. Udforsk alle vores postercollage-kit til væggen nu, og find det perfekte kit til dig!XX