Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

London Taxi Plakat

89,40 kr.149 kr.
40%*
Midlertidigt udgået
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Sort-hvid London-plakat med taxa

Sort-hvid plakat med motiv fra London fotograferet af vores kreative team. Dette sort-hvide fotografi viser Londons tidløse look med de mægtige bygninger sammen med en sort taxa. Plakaten har en hvid kant, der indrammer motivet på en virkelig flot måde.

Studio Cosmopolitan

11363-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Studio Collection - London

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kollektion af fotokunst skabt af Desenios kreative team til Desenio. Fotografierne viser smukke steder i de tre verdensbyer New York, London og Paris. Alle byerne præges af en pulserende kultur og de mange forskellige mennesker, der har deres hjem og arbejde der. Det er ikke nogen tilfældighed, at trends inden for mode, design og kunst ofte opstår i disse byer.

Studio London er en unik kollektion af fotoplakater fra byens centrum og menneskemylder, der skildrer den tidløse arkitektur og de klassiske kendetegn såsom de røde telefonbokse og dobbeltdækkerbusserne. Miks skønne farveindslag på fotoplakater fra Notting Hill med billeder af fantastiske bygninger såsom Tower Bridge og Westminster Abbey for at indfange den alsidighed, der er indbegrebet af London.

Billedvæg inspiration