Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

NYC Subway Plakat

149 kr.
40%*
På lager
Levering 1-4 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Sort-hvidt foto af New York Subway

I verdensbyen New York knyttes alle steder sammen ved hjælp fra den berømte undergrundsbane, der er blevet indfanget på dette billede. Denne poster med sort-hvid fotografi af stationen Rockefeller Center, der er fotograferet af vores kreative team, vil være en fin detalje i hjemmet og kan sammensættes med andre af vores New York-motiver til en flot collage, hvor du kan gå på opdagelse i byen. Plakaten har en hvid kant, der indrammer motivet på en virkelig flot måde.

Studio Cosmopolitan

11310-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan er en eksklusiv kollektion af fotokunst skabt af Desenios kreative team til Desenio. Fotografierne viser smukke steder i de tre verdensbyer New York, London og Paris. Alle byerne præges af en pulserende kultur og de mange forskellige mennesker, der har deres hjem og arbejde der. Det er ikke nogen tilfældighed, at trends inden for mode, design og kunst ofte opstår i disse byer.

I Studio New York, "byen, der aldrig sover", har vi foreviget byens ikoniske vartegn såsom Times Square, Brooklyn Bridge og den fantastiske skyline sammen med byens smukke facader. Kollektionen er en blanding af smukke billeder af detaljer og svimlende højder med store kontraster.

Billedvæg inspiration