Skip to main content.

Børneværelset

Lærred

Indret børneværelset med bedårende lærredsbilleder for at skabe et dejligt rum til dig og din mindste. Illustrationer og fotografier af søde dyr skaber en verden, hvor dit barn kan føle sig elsket og tryg, når det vokser op. Det er nemt at sammensætte en collage med vægkunst til børneværelset. Du skal blot vælge dit yndlingslærredsbillede, så er du klar!

Børneværelset

Det er ikke kun hjemmets hovedrum, der har brug for opmærksomhed, det har børneværelset også! Med lærredsbilleder til børneværelset sikrer du, at din baby får en varm og indbydende start på livet. Vælg dine favoritter, så har du det, du har brug for. 

En kombination af nuttede billeder af lam, killinger eller elefanter med et lærredsbillede af et citat fyldt med søde budskaber skaber et rum, hvor dit barn kan vokse og føle sig tryg. Vi har et bredt udvalg af vægkunst til børneværelset i mange forskellige farver, fra neutral beige og sort og hvid til pastelpink, grøn og blå samt mange flere. Du finder lærredsbilleder med kærlige citater og budskaber, som passer til de mindste, der har brug for kærlighed! 

Vægkunst til børneværelset er en vidunderlig gave til en, der lige har fået et nyt medlem af familien. Fejr det nye liv i denne verden!