Skip to main content.

Lars Wallin

Plakater


 
Kunst møder mode i denne kollektion kaldet Lars Wallin for Desenio. Kollektionen består af otte unikke illustrationer af den ikoniske designer Lars Wallin, der kan fejre 30-års jubilæum som couture designer i år, og fås kun i begrænset antal i en begrænset periode.

Lars Wallin for Desenio – chikke og elegante modeillustrationer

Vi er stolte over at kunne præsentere denne eksklusive samarbejdskollektion – Lars Wallin for Desenio! Den svenske haute couture-designer har skabt kjoler og smykker til berømtheder over hele verden og kan nu fejre 30-års jubilæum som designer. Denne eksklusive kollektion omfatter også et begrænset antal plakater, der er signeret af kunstneren!

Lars Wallins arbejde er karakteriseret af fantastiske detaljer og fremragende håndværk, og vi er meget stolte af at kunne præsentere hans smukke arbejde hos Desenio. Denne kollektion indeholder otte vidunderlige modeillustrationer skabt af Lars – i trendpalettens farver. Med sine betagende kreationer har denne kollektion noget for enhver smag! Her finder du både farverige og ekstravagante kjoler, pailletbesatte jumpsuits og dramatiske kjoler i sort med funklende detaljer.