Skip to main content.

Koordinater og steder

Plakater

Husk et særligt sted ved hjælp af en plakat med koordinater! Tilføj koordinater til disse personlige posters for at mindes, hvor I mødtes, hvor du friede eller et andet særligt sted, I begge holder af. Vælg ganske enkelt yndlingsmotivet, og tilføj navnet eller koordinaterne på et sted, I begge elsker, og som har en særlig betydning. Genoplev dagen og minderne med vores koordinatplakater.

Personlig plakat med koordinater og din egen tekst

En plakat med koordinater er en sjov og stilfuld måde at mindes et særligt sted og tidspunkt på. Vi har mange motiver at vælge imellem. Når du har valgt dit yndlingsmotiv, tilføjer du bare navnet eller koordinaterne på det særlige sted. Det er det hele!

Hæng den personlige koordinatplakat op i entréen eller soveværelset, hvor den er let at se, så du hver dag kan mindes det sted, der betyder så meget for dig. En plakat med koordinater kan bruges til at mindes mange forskellige steder! Friede du et særligt sted, eller blev du forlovet? Savner du en by, hvor du boet, eller vil du bare gerne mindes den? Så er disse motiver lige noget for dig! Sæt et personligt præg på din billedvæg med en af disse personlige posters.

Udforsk alle plakaterne i kategorien med personlige plakater, der kun fås hos Desenio, og lav din egen personlige plakat med koordinater i dag.