Skip to main content.

Alfabetplakater

Plakater

I vores kategori med alfabetplakater har vi samlet motiver til at holde styr på bogstaverne. En plakat eller poster med alfabetet er en god måde at lære børnene bogstaverne på, fordi plakaterne er lærerige, men samtidig farverige og sjove – og så ser de søde og elegante ud på børneværelset.

Alfabetplakater og alfabetposters

Vores alfabetplakater fås i mange forskellige farver og stilarter til de små. Lad børnene være med til at vælge, så de får den plakat med alfabetet, de bedst kan lide! Ved at lade børnene være med til selv at vælge en alfabetplakat kan du vække deres interesse for sprog og bogstaver.

Vi har posters med alfabetet i forskellige stilarter, så der er noget for alle aldre. Uanset om der er tale om yngre eller ældre børn har vi en plakat, de helt sikkert vil elske. Lad dem vælge et design i deres yndlingsfarve og være med, når du modtager plakaten og hænger den op på væggen! Det er en dejlig familieaktivitet at sammensætte en billedvæg med børnene, og de vil helt sikkert føle sig stolte over den plakat, de har valgt.

Alfabetplakater er en god måde at lære børn alfabetet på, og de kan med lethed øve selv, fordi plakaten hænger i deres værelse.