Skip to main content.

Mrs Mighetto plakater

Plakater

Bliv fejet væk til et fjerntliggende sted med denne magiske fortælling, eksklusivt skrevet til Desenio af duoen bag Mrs Mighetto. Denne samling kombinerer kunst og historiefortælling på vidunderlig vis, og lader smukke illustrationer fortælle historien om et spændende eventyr, hvor Minimighettos tager på en rejse for at redde verdens skønhed. 
 

Mrs Mighetto plakater

Tag med os på en rejse ind i drømmenes verden. Malin Mighetto og Anna Sylvan, skaberne bag Mrs. Mighetto, har nu skabt en kollektion hos Desenio. Samlingen består af fire motiver og et eventyrmotiv i to farveskemaer, grøn og beige. De drømmende motiver kan købes enkeltvis eller i en pakke med fem, pakket ind i en smuk Mrs. Mighetto kuvert. Perfekt at give væk i gave eller som julegave.

Alle motiver er en del af en magisk godnathistorie til børneværelset, eksklusivt hos Desenio. Mød Miss Maja, Miss Freja, Mr. Sam, Mr. Hugo og flere mini-mighettos med missionen om at redde al skønhed i verden. En godnathistorie, der får fantasien til at løbe løbsk og skaber magi på børneværelset.