At we can only deliver to .
Do you have a delivery adress in ?
Shop at
Visit
Choose country
STAY IN THE KNOW
Vær blandt de første til at få nyheder, information om designtrends, inspiration og tilbud!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 10 % på dit næste køb.
RABAT? JA TAK!
 • Levering: 2-5 dage
 • Fri fragt over 299 kr
 • Shipping countries
Plakater Og Posters
Rammer
Inspiration
Plakater Og Posters
Rammer
Inspiration
x
Lige nu MIDSUMMER SALE! -30% på plakater* - Læs mere
 • Filter

 • Tøm filter

Tema

Farve

        Mangefarvet        Rød       Orange       Rosa      Blå      Grøn     Brun     Gul    Beige    Grå   Sort   Hvid  Sort og hvid  Sølv Guld

Format

Mål

Plakater
Her finder du hele vores udvalg af plakater og tryk! Vi har et bredt sortiment, som passer til næsten enhver bolig og indretningsstil. Alle plakater er trykt på mat, ubestrøget papir af høj kvalitet, og vores motiver opdateres løbende, så du som kunde altid kan finde noget, der passer præcis til dig!
Vælg kategori

Plakater og posters

Vi sælger plakater og posters påvirket af Skandinavisk design. Vores motiver er skabt af vores egne designere samt af udvalgte kunstnere verden over. Vi har et bredt spekter av kunst som passer det Skandinaviske og Nordiske innredning. Moderne Skandinavisk design er rodfæstet i modernismen, men også dybt i den skandinaviske jord. Enkelhed og funktionalitet er de indlysende basen, natur og historie inspirationer.
Vi trykker på 200 gram mat, ubestrøget papir, der er med til at give en eksklusiv følelse. Plakater går under forskellige betegnelser som posters og prints, men det omfatter det samme produkt her hos os. Lad dig gerne inspirere af vores forskellige indretningstips, og det er tilmed nemt at købe de plakater, der indgår i de forskellige collager. Du skal blot klikke på dem. Du kan også købe dine rammer her hos os.

posters-plakater

Filter

×
Anvend filter
Det synes vores kunder
Baseret på 0 000 anmeldelser. Se nogle af anmeldelserne her.
Hurtig
levering
Mat premiumpapir
& kvalitativt tryk
Sikker
betaling
Trustpilot
vurderinger