Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Cepa Ocean Plakat

69,50 kr.139 kr.
På lager
Levering 2-5 arbejdsdage
Gratis fragt over 349 kr.
90 dages returret
Produktbeskrivelse

Elisabeth Fredriksson – Plakat med grafisk illustration i blåt

Smukt billede med forskellige blå nuancer og gyldne detaljer. Denne plakat af Elisabeth Fredriksson vil være flot som udsmykning og passer lige så godt til et soveværelse som til en stue eller entré. Med sit kraftfulde udtryk og sine trendy farver bliver den helt sikkert en dekorativ indretningsdetalje. Har du lyst til kombinere flere plakater, så de udgør en kollage? Tag et kig på kategorierne Kunstplakater og Grafisk for at finde lignende billeder.

2377-5
  • Afkrydsning
    Mat premiumpapir
  • Afkrydsning
    Produceret i Sverige
  • Afkrydsning
    Aldersbestandigt papir
Vi planter to træer for hvert brugt træ
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
FSC - Papir fra ansvarlige kilder
Bæredygtighed i centrum

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson er en svensk grafisk designer, der fra sin barndom har været interesseret i kunst og kreativitet. Fra 10-års alderen har Elisabeth kunnet sidde og male i timevis, indtil hendes mor råbte, at middagen var klar. Da hun var 15, hun fik sin første kamera, og i løbet af kort tid, blev hun en passioneret fotograf.

Efter at have gået på kunstskole og eksperimenteret med forskellige former for kunst satsede Elisabeth til sidst på grafisk design, der i dag er hendes hovedinteresse. »Når jeg skaber, kan jeg blive inspireret af alt fra et sandkorn til universet som helhed. Kunst er mit liv.«

Billedvæg inspiration