Skip to main content.

Little Detroit

Plakater

Den danske kunstner Christine Brage skaber de unikke papirklip, som Little Detroit er kendt for.

"Det meste af mit arbejde udføres uden en nøjagtig plan. Normalt kan jeg se, hvor skalpellen fører mig hen. Jeg lader min intuition guide mig."

Christine har drømt om at blive kunstner, og hun var barn og fortalte os, at det at udtrykke sig gennem kunst er en stor del af, hvem hun er.

"Jeg forelskede mig i processen med at arbejde med papir, og jeg arbejder altid med nye mønstre, teksturer og farvekombinationer."

Papirklip mønstre af Little Detroit

Christine Brage er en dansk designer, kunstner og grundlægger af virksomheden Little Detroit. Når hun bliver bedt om at beskrive sin kunst, svarer hun: organisk, rolig og abstrakt. Christine elsker at eksperimentere og arbejder mest med frihånd ved at kombinere forskellige former, farver og mønstre, hovedsageligt ved at arbejde med papirklip. Hun henter sin inspiration alle steder fra, og mest fra hendes daglige gåture i naturen.

Christine er en selvlært kunstner, der har skabt kunst, siden hun var lille. Hun har gennemgået mange kunststilarter før og har nu fundet den, der fangede hende mest, og som arbejdede med papir.

I denne kategori finder du flotte kunstprint fra Little Detroit. Find de perfekte par, eller vælg dine favoritter, og skab en betagende billedvæg.