Skip to main content.

Julia Hallström Hjort

Plakater

Julia studerede medicin og psykologi, men kroniske smerter betød, at hun i stedet for at søge hen til sit kunstneriske arbejde, som spillede en stor rolle i hendes rehabilitering.

Hun arbejder på at skabe kunst, der formidler en følelse af ro og fred, og bruger ofte neutrale eller dæmpede farver. Hun starter med et håndlavet billede, hvorefter hun redigerer kunstværket digitalt for at opnå et færdigt resultat.

Som elsker af den nordiske natur får Julia ofte inspiration fra gåture og får ofte lyst til at lave kunst, når hun ser en bestemt form eller farvekombination.

Illustration prints by Julia Hallström Hjort

Julia Hallström Hjort er kunstner, illustrator og filmskaber fra Sverige. Hun har altid været glad for at tegne og male og kan ikke rigtig bestemme sig for en bestemt kunsttype, men foretrækker at prøve sig frem med forskellige teknikker, materialer og motiver. Fra abstrakte akrylmalerier til realistiske oliemalerier og portrætter i blyant og akvarel. For Julia kan kunst være kraftfuldt og følelsesmæssigt ladet med en dybere mening, men det kan også eksistere som noget smukt, der giver glæde, farve og følelse til beskueren og rummet. Udforsk hendes kunst i denne kollektion.