Skip to main content.

Linnea Frank

Plakater

Efter at have studeret fotografi i gymnasiet fandt Linnea Frank en kærlighed til kunstfotografi og legede med eksponeringer og teksturer i sit mørkekammer. Efter at have arbejdet som assistentfotograf og senere i sit eget studie med primært mode- og skønhedsfotografering tog hendes liv en drejning, da hun pakkede alle sine ejendele og flyttede til Cape Town.

"Mit arbejde starter altid med et element, der taler til mig og sætter gang i den kreative proces. Det kan være en persons øjne eller silhuet. Jeg ønsker at formidle en følelse, så det er mit udgangspunkt," siger hun.

Linneas kreative proces omfatter tilføjelse af lag, teksturer, lys og farver for at skabe de spændende kunstværker, som hun er kendt for.

"Jeg har ingen regler! Min inspiration kan komme fra åbenlyse eller bizarre steder. Musik, mennesker og naturen er altid en kilde til inspiration. Jeg føler, at mit arbejde er blomstret op, siden jeg flyttede, primært fordi jeg føler mig inspireret, uanset hvor jeg kommer hen i dette land."

 


 

 

 

Kunst plakater af Linnea Frank

I denne kategori finder du plakater skabt af den svenske kunstner Linnea Frank. Hun har base i Sydafrika og skaber smuk og moderne kunst. Printer i nedtonede farver som beige, sort og hvid for en fredfyldt følelse med motiver med et stærkt og kraftfuldt budskab. Disse plakater er perfekte for din indre kunstelsker at komme og blive inspireret af. Match dine favoritter og få den ideelle billedvæg til dig.