Skip to main content.

Sofia Larsson

Plakater

Som barn brugte Sofia Larsson kunst som en måde at holde fokus i skolen på. Inspireret af sin kunstneriske onkel malede hun konstant og skabte sin egen kunst til sit soveværelse. Men det var først som 40-årig, at hun genoptog sin barndoms hobby og begyndte at male igen.

"Som autodidakt kunstner har jeg ikke altid en plan. Holdningen, de stærke, seje kvinder og farveeksplosionerne er vigtige for mit arbejde. Mine originale malerier er ofte store, og jeg ønsker, at de skal efterlade et indtryk."

Sofia er inspireret af hverdagen og bruger akrylmaling på lærred, når hun maler sine originale værker. Hun beskriver sig selv som en utålmodig perfektionist.

"Jeg bruger altid en masse farver, når jeg maler! Jeg sidder i det, går i det, og gud ved, at jeg har ødelagt en masse tøj! Jeg ønsker, at alt skal gå hurtigt, men jeg har også svært ved at føle mig færdig."

Sofia Larsson

Sofia Larsson er en kunstner med base i Sverige, som skaber farverig og stærk kunst på en smuk måde. Hun finder inspiration fra sin hverdag og ønsker at sætte mere farve på folks hjem.

I denne kategori finder du illustrationer af seje og stærke kvinder med store accessories og en kraftfuld stemning. Du kan også finde plakater med abstrakte malerier med mange farver og kreative mønstre. Disse plakater vil være en fantastisk tilføjelse til din billedvæg eller som enkeltmalerier. Mix og match efter eget ønske, find dine favoritter, og gør hendes ønske til virkelighed ved at sætte lidt farve på dit hjem med hendes kunstværker.