Skip to main content.

Estelle Graf

Plakater

Estelle Graf begyndte sin karriere som Art Director i Paris og bor og arbejder nu i Stockholm. Hendes kunstværker er blevet udstillet internationalt og har været omtalt i PLAZA, Elle og Harper's Bazaar. Hun er kendt for sine satiriske kunstværker og udforsker, hvad det vil sige at være menneske.

"De metoder, vi har udviklet for at skjule vores instinkter og arv, er både rørende og underlige. Tanken om, at vi alle sammen bare er svin og frøer med en sofistikeret adfærd, er fascinerende," siger hun.

Estelles kunst handler om at fortælle historier og er en måde for hende at udforske sine tanker på.

"Jeg elsker at give observatøren små fragmenter af længere historier eller mere komplekse tanker. Observatøren skal så selv tilføje sine egne associationer for at supplere den. Det er nok derfor, at folk fortolker det, jeg laver, så forskelligt - fordi jeg bevidst giver plads til det."

Estelle Graf

Estelle Grafs kunst er meget kreativ og utraditionel tænkning med mange farver og følelser. Hun er en svensk kunstner, der har arbejdet og studeret i Paris og New York og er nu bosat i Stockholm. Hos Desenio er vi meget stolte over at have hendes kunst i vores udvalg.

Find plakater af en masse forskellige dyr i scenarier, hvor du normalt ville finde mennesker. For eksempel en fashionabel panter klædt i orange, en hund, der serverer et rådyr og en ulv på en restaurant, eller en klædt ræv, der sidder på en seng med luksuriøst tilbehør. Her finder du farverige plakater med et sjovt twist, hvor du kan føle følelserne gennem kunsten. Perfekt til den kunstinteresserede person, der vil dekorere ethvert rum i huset, eller til dyreelskeren, der elsker at grine. Find dine favoritter, og hvorfor ikke lave en billedvæg?