Skip to main content.

Leigh Viner

Plakater

Leigh Viner brugte kunst til at udtrykke sine følelser fra en ung alder, men det var først i slutningen af tyverne, at hun begyndte at gøre karriere som kunstner, kort efter at hun blev mor i 2003. Hendes kunst er blevet omtalt i Harper's Bazaar og Elle Magazine; hun har også lavet et kunstsamarbejde med Lady Gaga, hvor indtægterne går til Born This Way Foundation.

"Jeg kan godt lide at give emnet for mit arbejde en følelse af at være relateret til det. En bittersødme, der hjælper beskueren til at føle de følelser, som jeg forsøger at udtrykke eller give bevægelse til," siger hun.

Leigh bruger en bred vifte af materialer som akvarel, pastelfarver og oliefarver og skaber med sine frit flydende linjer abstrakte kunstværker inspireret af natur, mode og skønhed.

"Jeg bliver inspireret af så mange forskellige ting hver dag, lige fra det, jeg læser, til andre samtidskunstnere og mine favoritter: Picasso, Joan Mitchell og Cecily Brown, som har været en fast bestanddel af de seneste par år. Og der er altid musik; jeg lytter altid til en meget eklektisk playliste, der sætter stemningen."

Leigh Viner

Her kan du finde kunstværker skabt af den freelance kunstner og fotograf Leigh Viner. Smukke og følelsesladede plakater til at dekorere din væg med. Leigh Viner er bosat i Denver, hvor hun også er født og opvokset.

Hendes kunstværker er inspireret af mange forskellige ting, men musik er en ting, der kan sætte stemningen i gang. Ved at udforske disse plakater kan du føle følelserne gennem kunsten. Hun har skabt inspirerende kunst af blomster, planter og forskellige ansigtsudtryk ved at lege med linjer og farver, som er perfekt til stuen eller soveværelset. Find inspiration i disse plakater, og køb dine favoritter!