Skip to main content.

SpaceFrog Designs

Plakater

Katherine fra SpaceFrog Designs er vokset op i en kreativ familie og har eksperimenteret og skabt, siden hun var barn. Efter at have studeret oliemaleri og grafik bruger hun nu forskellige materialer som blyant, blæk, maling, akvarel og digitale metoder.

"Jeg vil beskrive mit arbejde som roligt og afbalanceret med masser af farver og tekstur. Jeg tilføjer ofte et strejf af metallic for at skabe kontrast."

Katherine får ofte ideer til sine værker midt om natten; hun skitserer eller maler dem derefter, inden hun overfører dem til sin computer for at lægge sidste hånd på dem.

"Naturen er den vigtigste faktor i mit arbejde. Jeg er fascineret af komplekse og enkle relationer mellem farver, former og teksturer."

SpaceFrog Designs plakater

I denne kategori finder du print skabt af SpaceFrog Designs. Et ægtepar kaldet Katherine og Vernon fra Kentucky skaber farverig kunst, der komplementerer dit hjem. Aftryk af ørkenen eller bjergene både ved solnedgang og solopgang. Dyr som hvaler, blæksprutter, zebraer eller majestætiske fugle, du finder det hele her. Rige farver af blå, guld, pink, grøn og meget mere. Intet kan gå galt med naturvægkunst i fokus. Disse elegante og dybe plakater vil være den perfekte tilføjelse til at skabe en kunstnerisk stemning i dit hjem. Vælg dine favoritter og skab den perfekte gallerivæg til dig ved at kombinere disse plakater.