Skip to main content.

Isabelle Vandeplassche

Plakater

At leve af sin kunst var altid en drøm af Isabelles, som har lagt sine malerier ud online siden 2016.

"Min konto voksede hele tiden, og jeg begyndte virkelig at elske tanken om at tegne for livet. Så jeg tog springet! Nu føler jeg mig heldig at kunne gøre det, jeg elsker".

Isabelle beskriver sit arbejde som fredfyldt og roligt, hun maler hovedsageligt med akvareller.

"Jeg bliver inspireret af interiør, dagligdag, botaniske haver og loppemarkeder."

Isabelle Vandeplassche plakater

Isabelle Vandeplassche er en illustrator og kunstner fra Belgien, som nu arbejder i Portugal, hvor hun skaber smukke kunstværker ved havet. Hendes kunstværker viser alt fra sommerlandskaber og strande til tætte jungler og hverdagsmiljøer.

At skabe kunstværker har altid været en del af hendes liv, og hun maler normalt med akvarel og akvarelfarver. Hun færdiggør ofte kunstværkerne digitalt. Hun arbejder med en naturlig farvepalet og lader sig ofte inspirere af sine egne fotografier. Hendes mål er, at folk skal føle en lille smule lykke, når de beundrer hendes kunstværker. Hun mener, at kunst frigør vores sind og får os til at udforske verden gennem farver og kulturer.

Hun er inspireret af hverdagslivet i Portugal, rejser, loppemarkeder, botaniske haver, landskaber, planter og nogle gange bare de små øjeblikke i livet. Hun finder også inspiration i surfing, som er en af hendes andre interesser i livet.