Skip to main content.

Anna Brandt

Plakater

Da Annas mor døde for et par år siden, arvede hun hendes kunstartikler og begyndte selv at male. Hun blev øjeblikkeligt forelsket.

"Maling er som meditation. Jeg kobler mig fra verden, og alle mine daglige stressmomenter forsvinder. Min største inspiration er min mor, Siv Brandt, som var kunstner. Jeg er vokset op med at se hendes maling. Hendes arbejde er meget farverigt, så man kan sige, at hun har påvirket mig".

Anna beskriver sit arbejde som en eksplosion af blomster, farver, enge og himmel.

"Når jeg ser hvide vægge, er det som et blankt lærred, jeg gerne vil fylde med farve og kaos."

Malerier af Anna Brandt

Rebecca er en af vores talentfulde udvalgte kunstnere. Hun begyndte at male i 2019 og har siden gået i sin mors fodspor og er selv blevet kunstner. Efter at have arvet sin mors kunstnermaterialer ville hun prøve det selv og blev straks betaget. Hun udtrykker sin kunst som en "bombeeksplosion af blomster, farver, enge og himmel".

Naturen og blomsterne står hendes hjerte nær, og hun ved aldrig, hvordan hendes malerier ender. Det afhænger af tanker, humør og minder. Farve er vigtigere end selve motivet, beskriver hun. Når hun ser et blankt lærredsbillede, vil hun bare pynte det helt til med flotte farver. Annas største inspiration i livet er hendes mor, Siv Brandt, som også har malet med en masse farver. Som barn så Anna sin mor male og tog med på hendes udstillinger.