Skip to main content.

Jaron Su

Plakater

Kunstneren Jaron Su er født og opvokset i Taiwan og beskriver sin kunst som legende og fuld af detaljer. Han skaber sin kunst med akrylgouache på papir, malet i hånden.

"Alle mine malerier fortæller en historie, og de har alle et lille twist. Detaljer er vigtige for mig, så man skal se nøje efter," siger han.

Han fortæller os, at kunstværket er inspireret af hans eget liv og omgivelser og repræsenterer et udsnit af hans liv. Det kan være en blomst, han så på sin løbetur om morgenen, et sted, han besøgte på sin ferie, eller en historie, som en ven har fortalt ham. Ethvert dagligt møde kan give anledning til en ny idé.

"Jeg føler ting meget stærkt, og kunsten er min måde at udtrykke følelserne på. Jeg ønsker at bringe folk glæde, men glæden er aldrig ren. Der er altid en lille smule surhed i den. Jeg tror, at man er nødt til at acceptere det sure for at kunne føle glæden."

Jaron Su plakater og malerier

Jaron Su er en kunstner født og opvokset i Taiwan og bor nu i Holland sammen med sin mand og kat. Han er en kunstner, der skaber smuk kunst med mange farver. Rolige og afslappende plakater med en befriende følelse, men glem ikke at kigge efter detaljerne, så du ikke går glip af de vigtige dele.

I denne kategori finder du plakater af f.eks. et lyserødt åbent landskab, en grøn have med et stort hus, tropiske stemninger og planter og blomster i flere farver. Hvert af hans plakater fortæller en historie om noget, han har set eller følt, alle med et lille twist. Hvis du ser nærmere på kunsten, vil du se, at detaljerne er meget vigtige. Noget, som du tror er en frugt på en plante, er i virkeligheden et rumskib i en galakse langt, langt væk. Bliv inspireret og udforsk hans kunst her på Desenio, og forhåbentlig vil det få et smil frem på dine læber.