Skip to main content.

We Made Something Nice

Plakater

Da nedlukningerne ramte, mente Darina, der havde en karriere som fotograf, at det var nødvendigt at finde et nyt kreativt afløb.

"Jeg havde brug for noget, jeg selv kunne gøre hjemmefra, og så blev konceptet We Made something Nice født! Siden da har det været lidt af en skør rejse!"

Darinas retro-inspirerede kunst er inspireret af hendes kærlighed til madlavning og smukke farvepaletter.

"Min kreative proces er virkelig glat og afslappende. Jeg drikker kaffe med fjernsynet i baggrunden og kan tegne i timevis."

We Made Something Nice plakater

Darina er freelance grafisk designer og illustrator og arbejder i både Holland og Storbritannien. Hun er oprindeligt fotograf og har erfaring med filmproduktion, men nu spreder hun sin kreativitet med smukt designede grafiske prints.

Hun arbejder med risografiske pensler til at lægge farver over hinanden for at give kunstværkerne en interessant vintage retro-inspireret følelse. Hun finder inspiration i 50'ernes plader og film, så du skal være forberedt på at få en stærk følelse af nostalgi med disse prints.

Hos Desenio kan du finde grafiske prints, der fremhæver din yndlingsret eller -drik. Bliv inspireret og omfavn følelsen af nostalgi!