Skip to main content.

Arty Guava - Lay Hoon

Plakater

Som barn brugte Lay Hoon, kendt som Arty Guava, timevis med sine malebøger og har altid drømt om at få en kreativ karriere. Efter at have afsluttet et aftenkursus i multimediedesign besluttede hun at sige sit job som ingeniør op og starte en ny karriere inden for grafisk design.

"Lige i starten af pandemien illustrerede jeg hver aften på min iPad for at hjælpe mig med at håndtere al den stress, angst og usikkerhed, der var omkring mig. Efterhånden som jeg delte flere af mine værker online og på de sociale medier, voksede interessen, og for første gang i mit liv indså jeg, at jeg kunne leve af min kunst," siger hun.

Lay beskriver sit arbejde som finurligt og legende med et strejf af asiatisk krydderi. Hun fortæller os, at hun ofte skaber det, som hun mangler i sit eget liv i øjeblikket. Hun bruger for det meste sin iPad, når hun skaber, og hun nyder at arbejde med akryl på lærred.

"Udfordringen for mig er at omsætte abstrakte følelser til kunst. Ofte forsøger jeg at indfange en stemning eller en følelse i min kunst. Det er et meget kortvarigt vindue, så når jeg er i min zone, arbejder jeg hurtigt for at fange det, før det går over."

Arty Guava - Lay Hoon