Skip to main content.

Coco De Paris

Plakater

Coco har arbejdet med kunstgallerier samt internationale brands som Gucci og Marc Jacobs. Han kombinerer sin kærlighed til dyr med et strejf af humor for at skabe unik og legende kunst.

"Mine bedste idéer opstår på uventede øjeblikke: på en gåtur i naturen, i en drøm, i bilen eller når jeg ser en film."

Cocos proces starter normalt med en skitse på papir. Når han så er tilfreds med resultatet, maler han det endelige resultat på lærredsbilleder.

Kunstplakater af Coco de Paris

Coco de Paris bor og arbejder i Sydfrankrig. Han har studeret på kunstskolen i Bruxelles og sælger nu sine kunstværker over hele verden. Han arbejder primært med acrylmaling på lærredsbilleder med stræk, nogle gange også på papir. Mens han laver sit kunstværk, skitserer han sin idé og maler det færdige værk på et lærredsbillede. Hans bedste idéer opstår i uventede øjeblikke. Det kan være i en drøm, fra gåture i naturen, se en film eller køre bil.

Coco de Paris’ kunstværker er malerier af farverige dyr med menneskelig adfærd blandet med masser af fantasi, der giver kunsten et humoristisk touch. Han mener, at humor er måden at kommunikere på. På den måde passer hans kunst til et bredere publikum, både voksne og børn. Se kunstplakater fra Coco de Paris hos Desenio!