Skip to main content.

Kate Birch

Plakater

En skilsmisse efter 23 års ægteskab fik Kate til at forfølge sin serie "mal en dag" som en måde at støtte sig selv på. Efter at have postet sit kunstværk på Instagram begyndte hendes følgere at vokse, og hun begyndte at sælge sine malerier over hele verden.

Kates malerier er overvejende stilleben og landskab og forvandler tilsyneladende almindelige genstande til kunstværker i sig selv.

"I løbet af de seneste par år, hvor jeg har delt mit daglige arbejde på de sociale medier, er jeg vokset til at indse, hvor vigtige disse ting kan være for mennesker. Disse små genstande rummer ofte de historier, der udgør vores liv og forbinder os med hinanden og vores fortid."

Kate Birch-print

Kate Birch fra Utah voksede op med kærlig kunst og kreativitet. Takket være en universitetsprofessor, der opmuntrede hende til at være stor inden for maleri og tegning, begyndte hun at arbejde for at forfølge kunst som karriere. Heldigvis har hendes arbejde bredt sig til hele verden takket være de sociale medier, og hun har også været med i flere film, TV-shows og store butikker i USA.

Hendes yndlingskunstmedie er gouache, og hun maler primært stilleben og landskaber. Hun finder inspiration stort set overalt, og derfor maler hun som regel hverdagsting som et stykke frugt, et stykke slik eller en skygge. Hendes malerier er for det meste små, fordi hun godt kan lide, når de er hurtige, og når hun ikke er ved at blive hængt op på grund af fejl. Hun maler og går bare videre! Det unikke ved Kate er også, at hun maler et nyt maleri hver dag, som hun deler med sine følgere på de sociale medier. Bliv inspireret, og se hendes plakatsamling hos Desenio!