Skip to main content.

Julia Ockert

Plakater

At male har altid været en passion for Julias. Men det var først efter, at hun havde arbejdet som digital designer nogle år efter universitetet, at hun fokuserede på at blive kunstner.

"Jeg udforsker ofte forskellige emner, medier og stilarter. Min kærlighed til detaljer, lys og skygger og temaet nostalgi er en del af alt mit arbejde."

Julia henter inspiration fra klassisk musik, 1970'ernes fotografi og mønstre i naturen.

"Det medie, jeg har det sjovest med og føler mig bedst tilpas med, er meget undervurderet, og overset ville være oliepastel!"

Akvarelprint af Julia Ockert

Julia Ockert er en fuldtidskunstner med base i Canberra, Australien. Julia er specialiseret i kunstmalerier, og hendes foretrukne medie at arbejde med er akvarelfarver. Hun elsker dog også at arbejde med olier og akryllime.

Hun kan godt lide at male med spændende lys og skygger. Emnerne i hendes arbejde varierer, men forener ofte nostalgi og varme. Hun ser kunst og kreativitet som en måde at kommunikere og skabe kontakt på. Hendes mål er at inspirere og sprede glæde til andre gennem hendes arbejde.

Hos Desenio finder du nogle af Julias betagende kunstværker, nogle med den perfekte retrostemning. Oplev dem alle i denne kategori.