Skip to main content.

Ekaterina Zagorska

Plakater

Den bulgarske kunstner Ekaterina Zagorska beskriver sit arbejde som en magisk billedverden.

"Min kunst blander levende farver, lidt amerikansk realisme og popkunst. Mine bedste styles er dem, der indeholder masser af farver og en historie."

Ekaterina kan blive inspireret af alt omkring sig og elsker at arbejde med akvarelmaling, farvekridt og blyanter.

"De seneste to år er jeg begyndt at arbejde med digitale medier, hvilket jeg godt kan lide. Det er en verden af nye muligheder," siger hun.

Illustrationstryk af Ekaterina Zagorska

Ekaterina Zagorska er bulgarsk illustrator, UI/UX-designer og grafisk designer. Hun har en universitetsgrad i kunst og har tegnet så længe, hun kan huske. Hun arbejder normalt med en levende farvepalet, og hendes stil er moderne amerikansk realisme blandet med pop art – det perfekte mix, hvis du vil pifte dit hjem op. Selvom illustrationerne for det meste ser realistiske ud, kan hun også af og til gå efter abstrakt kunst.

Hun kan godt lide at blive inspireret af folks reaktioner på sit arbejde, og hun sætter en stor ære i at indarbejde en historie i sine illustrationer. Hun finder også inspiration i hverdagsgenstande som morgenkaffen, et rejsefoto eller et besøg på en kunstudstilling. Hun bruger forskellige kunstmedier som blyanter, farvekridt og akvarelfarver. Hun inkorporerer også digitale værktøjer, der åbner op for en helt ny verden af muligheder. Se et udvalg af hendes arbejde her hos Desenio!