Skip to main content.

Britty Flynn

Plakater

Jeg har altid haft lyst til at male og skabe på lærredet: Det er min måde at flygte på og giver næsten en følelse af meditation. Jeg har en tendens til at gå efter en lys, farverig, energisk og finurlig stemning. 

Jeg tænker ikke for meget over, hvad jeg skal male og følger bare de idéer, der kommer til mig naturligt i øjeblikket. Der er altid inspiration, det handler bare om at finde ud af det. 

Malerier af Britty Flynn

Vi præsenterer Britty Flynn – en talentfuld kunstner, der skaber smukke malerier i klare farver. Brittys kunstværker er defineret af hendes klare, energiske og finurlige vibe, og hendes kollektion bestod hovedsageligt af klare lyserøde og rolige grønne nuancer. Giv dit hjem en opgradering med inspirerende kunstværker fra Britty Flynns plakatkollektion.

Med forskellige materialer som papir, lærred, pensler og akrylmaling formår Britty Flynn at sætte sit eget personlige præg på hvert eneste kunstværk. Hendes inspiration kommer fra omgivelserne omkring hende, og hun maler intuitivt, afhængigt af hendes humør den dag. Se Britty Flynns flotte plakater hos Desenio nu!