Skip to main content.

Victoria Verbaan

Plakater

"Victoria studerede Fine Art på University of Cape Town og Art Direction and Graphic design på Red & Yellow School, og hendes kunst har været omtalt i britiske Vogue og The World of Interiors. Hun beskriver sit arbejde som surrealistisk, drømmende, voldsomt optimistisk , og entusiastisk.

"Maleri og illustration har altid spillet en væsentlig rolle; gennem mit arbejde forsøger jeg at fremkalde følelser af venlighed, styrke, medfølelse og lidenskab - det er træk, som er med til at definere skønhed hos alle kvinder," siger hun.

Victoria Verbaan plakater

Victoria Verbaan er en multitalentfuld kunstner fra Sydafrika. Hun laver illustrationer, lerskulpturer og akvarelmalerier. Victoria Verbaans kunst på Desenio er feminin og skabt med lette, men kraftige penselstrøg, der giver plakaten et æstetisk og elegant udtryk.

Victoria henter sin inspiration fra sin hverdag og alle sine omgivelser som naturen og følelser. Victorias arbejde har været omtalt i British Vogue, Elle dekorationer og The World of Interiors. Hun beskriver sin feminine kunst: "Jeg maler stærke, men følsomme kvinder, som er både provokerende og skæve." Find din yndlingskunst fra Victoria Verbaan hos Desenio!