Skip to main content.

Katharina Puritscher

Plakater

Som kunstner er Katharina Puritscher fascineret af de forskellige medier og kombinerer gerne akrylmaling, akvareller, gouache, blæk og farveblyanter. Efter at have forfulgt en karriere inden for forretningsadministration, ønskede hun et kreativt udløb og begyndte at dele sin kunst på sociale medier. Nu sælges hendes kunst, inspireret af blomster, natur og arkitektur, over hele verden.

"Jeg kan godt lide at romantisere dagligdagen og overdrive lidt, hvilket udmønter sig i mine malerier. Det er befriende at fokusere på de små ting som en flot buket, en smuk udsigt fra et vindue eller kvalitetstid med lidt kaffe, en croissant og en god bog," siger hun.

Katharina Puritscher-plakater

Katharina Puritscher er kunstner, illustrator og designer med base i München, Tyskland. Hendes interesse for farver og maling startede allerede i en tidlig alder. Katharina arbejder primært med akrylmaling og nogle gange med blandede akvarelfarver, forskellige farvekridt og pasteller. Nu sælges hendes kunst, inspireret af blomster, natur og arkitektur, over hele verden. Katharina Puritscher er en af vores talentfulde Featured Artists hos Desenio. Her kan du finde hendes farvestrålende plakater med blomster og arkitektur.