Skip to main content.

Marco Marella

Plakater

Marco Marella er selvlært italiensk kunstner og illustrator og bor og arbejder i Venedig, hvor han finder uendelig inspiration til sit kunstværk. Hans kunst har været vist i mange magasiner og aviser, på dusinvis af bogomslag og i utallige kommercielle produkter.

Marco Marella plakater

Marco Marella er en italiensk kunstner og freelance-illustrator, der bor og arbejder i Venedig, Italien. Han har studeret på Chelsea School of Art i London og har nu været i den kreative branche i over 30 år, hvor han har arbejdet med alt fra overfladedesign til mønsterfremstilling og illustrationer. Hans værker har været bragt i britiske, amerikanske og franske magasiner og på bogomslag.

Han finder inspiration i kilden til moderne illustrationer - i sin hjemby Venedig. Han har været igennem årtier med at illustrere og har prøvet alle de teknikker, der findes. I dag benytter han sig af moderne teknikker og skaber derfor sine kunstværker digitalt på sin iPad.

Hos Desenio kan du finde nogle af hans stillebenprints samt grafiske motiver. Mest i jordfarvede toner, men også et par stykker med farvestrålende detaljer.