Skip to main content.

Marco Marella

Plakater

Marco Marella er selvlært italiensk kunstner og illustrator og bor og arbejder i Venedig, hvor han finder uendelig inspiration til sit kunstværk. Hans kunst har været vist i mange magasiner og aviser, på dusinvis af bogomslag og i utallige kommercielle produkter.

Læs mere

Ingen resultater

Vi har ingen produkter at vise under denne kategori.

Lad os tage dig tilbage til den forrige side, så du kan fortsætte med at handle!

Marco Marella plakater

Marco Marella er en italiensk kunstner og freelance-illustrator, der bor og arbejder i Venedig, Italien. Han har studeret på Chelsea School of Art i London og har nu været i den kreative branche i over 30 år, hvor han har arbejdet med alt fra overfladedesign til mønsterfremstilling og illustrationer. Hans værker har været bragt i britiske, amerikanske og franske magasiner og på bogomslag.

Han finder inspiration i kilden til moderne illustrationer - i sin hjemby Venedig. Han har været igennem årtier med at illustrere og har prøvet alle de teknikker, der findes. I dag benytter han sig af moderne teknikker og skaber derfor sine kunstværker digitalt på sin iPad.

Hos Desenio kan du finde nogle af hans stillebenprints samt grafiske motiver. Mest i jordfarvede toner, men også et par stykker med farvestrålende detaljer.