Skip to main content.

Laura Page

Plakater

Efter en karriere inden for grafisk design besluttede Laura Page at tage en pause og revurdere sin fremtid. Da hun arbejdede på en café, blev hun lukket ned, og da hun tilbragte meget tid hjemme, fandt Laura sine malerier frem og fik igen kontakt med sin kreativitet.

"Mine drømme inspirerer mig, f.eks. at rejse rundt i verden i en autocamper, smukke steder, jeg har været på eller gerne vil rejse til. Men også nogle solbriller, der ligger på et bord, træer i en park, en tekande... Bogstaveligt talt alt!"

Laura Page maler sine illustrationer hovedsageligt med gouachemaling og har en farverig, beroligende og lys æstetik.

"Jeg er meget til naturlige teksturer. Jeg elsker at have penselstrøg og naturlige mærker i mine illustrationer. Jeg bestræber mig altid på at bevare de små ufuldkommenheder, som gør illustrationen unik."

Laura Page

Find plakater af kunstneren Laura Page i denne kategori. Smukt og afslappende kunstværk, der er perfekt til ethvert rum i huset. Laura Page er en britisk kunstner, der er baseret i Cornwall og skaber håndmalede kunstværker. Hun finder inspiration fra sin hverdag, rejser, naturen og forskellige mønstre.

Udforsk hendes kunst af tropiske steder med bygninger, trapper og planter eller en gade med et berømt monument i baggrunden. En plakat af en kvinde, der sidder på en café og drikker en kop kaffe, eller en plakat af et afslappende øjeblik på en bænk, hvor du læser en bog for at minde dig selv om at tage en pause. Find din egen inspiration gennem hendes kunst, og bliv kreativ ved at blande og matche kunstværkerne og skabe den perfekte billedvæg for dig.