Skip to main content.

Giselle Dekel

Plakater

Som mange andre kunstnere begyndte Giselle Dekel sin kreative vej i en meget ung alder, da hun begyndte på håndværkskurser som seksårig. Som teenager gik hun på kunstskole og drømte om at blive tekstildesigner og gik på en designskole for at forfølge denne karriere.

"Det fungerede ikke, så jeg gik igennem en lang eksperimentel fase og opdagede til sidst illustrationsverdenen; jeg blev helt forelsket! Uanset hvad jeg har lyst til at illustrere i det øjeblik, så gør jeg det bare. Hvis jeg er løbet tør for idéer, laver jeg noget anderledes eller eksperimentelt eller vælger et emne fra min lange liste af idéer," siger hun.

Giselle, der har base i Israel, bruger akvarel og Photoshop til at skabe sine feel-good-kunsttryk, der altid har et strejf af humor. Hun beskriver sin kunst som minimal, sjov og ærlig.

"Jeg er inspireret af mennesker, hverdagssituationer, de øjeblikke i livet, der er nederen, og de øjeblikke, der er sjove."

Giselle Dekel plakater

Giselle Dekel er illustrator og overflademønsterdesigner, der i øjeblikket er baseret i Israel med oprindelse i Belgien. Gennem akvarel og photoshop skaber hun sin kunst og finder sin inspiration i hverdagens situationer, både hvad der er sjovt i livet, men også hvad der ikke er. Humor er et klart centrum for hendes malerier og er synlig i næsten alt hendes arbejde.

Hendes kunststil er unik og legende. Med dejlige bløde farverige farver kan vi se sjove illustrationer, hvor miniature mennesker klatrer op på store kaffekopper, kvinder bader og dykker ned i kaffen. Vi kan også se strandplakater med en kvinde, der spiser is på stranden, og en kaffekop flyder rundt blandt bølger i havet. Liv op i dit hjem og sæt noget humor på dine vægge. Find dine favoritter fra Giselle Dekel her.