Skip to main content.

Thao Courtial

Plakater

Så snart hun var gammel nok, begyndte Thao Courtial at tage billeder med sin fars kamera.

"Det var tydeligt for mig, at det her ville være min måde at udtrykke mig på og genfortolke verden," siger hun.

Thao begyndte at tage billeder af sine rejser for at huske dem, men hun følte hurtigt, at hun var nødt til at gå videre end det. Hendes fotokunstbilleder indfanger magien i den verden, vi lever i.

"Jeg rejser let, og med meget lidt udstyr har jeg mit kamera og to linser, en 50 mm og en 35 mm. For hver destination laver jeg et mentalt moodboard ved at spørge mig selv, hvordan landet inspirerer mig, og hvordan jeg har det med at være der. Så leder jeg efter det rigtige lys og indstiller mine farver, som en maler ville gøre," siger hun.

Fotoprint af Thao Courtial

Thao Courtial er en rejse- og landskabsfotograf med base i Toulouse, Frankrig. Thao opdager nye lande og kulturer i en tidlig alder og har altid været fascineret af det ukendte. Da hun var gammel nok til at forstå, hvordan hendes fars kamera fungerede, var det tydeligt for hende, at det ville være hendes måde at udtrykke sig på og genfortolke verden.

Når hun bliver spurgt, hvad hun er inspireret af, svarer hun: "Med sine uendelige former og farver er naturen en uudtømmelig inspirationskilde. Jeg er også fascineret af kunst, især maleri, design og arkitektur."

Thao Courtials fotokunst inviterer beskueren til at sætte farten ned og beundre. Drøm dig væk, og oplev fotografier med eksotiske klimaer som blåt krystalklart vand, smukke bjerglandskaber, cool bygninger og eksotisk vegetation. Find din nye fotokunst fra Thao Courtial hos Desenio!