Skip to main content.

High West Wild

Plakater

Den amerikanske kunstner Rebecca Zwanzig har altid fokuseret på kreativitet og selvudfoldelse, og hun har beskæftiget sig med kunst under sine studier på college. Hendes detaljerede og farverige sammensætninger indfanger essensen af naturen og udspringer af hendes fascination af videnskabelige undersøgelser af planter og væsner.

"Jeg er inspireret af gamle tekstiler og billeder, videnskabelig botanisk kunst og typografi fra 60'erne og 70'erne. Jeg nyder at vise forskellige former for flora og fauna gennem mine fantasifulde briller og skabe fantasifulde botaniske mønstre, der viser min karakteristiske kunstneriske stil," siger hun.

Illustrationer af High West Wild

Rebecca er illustrator og freelancedesigner og har skabt High West Wild. Hun bor i det nordlige Nevada og har siden sin barndom elsket at tegne og skabe. I løbet af sine skoleår har hun arbejdet med filmfotografering og grafisk design, hvilket har givet hende nogle gode redskaber. Rebecca opdagede sin glæde ved oliemaleri og skiftede fokus fra sit hovedfag i kunst til malerier.

Under pandemien købte Rebecca en iPad, så hun kunne udtrykke sig selv på en ny måde gennem digital kunst. De digitale kunstværktøjer hjalp hende med at udvikle en mere kompliceret og detaljeret fortolkning, som kunne afspejle hendes dybe kærlighed til botaniske illustrationer mere dybtgående.

Hun skaber sine egne imaginære planter. Hun ønsker at seerne skal føle kærlighed til naturen, venligheden og nostalgien for design gennem hendes illustrationer. Hendes temaer er inspireret af gamle tekstiler og illustrationer, videnskabelig botanisk kunst og 60'ernes og 70'ernes groovy typografi. Rebecca er en af vores talentfulde udvalgte kunstnere. Lad dig fortrylle af hendes betagende botaniske illustrationer hos Desenio!