Skip to main content.

Richard Podgurski

Plakater

Jeg tror på, at vi alle er fødte kunstnere, men tricket er – hvordan bliver man ved med at være det? Mit arbejde har en tendens til at være ekstremt vejrfokuseret og "i momentet". Jeg nyder at fange unikke og sjældne begivenheder, som moder natur giver os: Jeg trives, når tiden er afgørende.

Kunst er ekstremt forstyrrende, men jeg nyder at formidle de følelser, jeg gerne vil vise frem, og få de følelser frem hos dem, der kigger på mine billeder. Jeg elsker at vække tanker og fantasi. 

Plakater af Richard Podgurski

Se Richard Podgurskis plakatkollektion her hos Desenio! Fotokunsten byder på sommerlige plakater, der fanger nogle af verdens flotteste steder. Podgurski er i høj grad inspireret af jævnaldrende og af sine yndlingskunstnere, og han har altid sit kamera med sig. Når han rejser, brænder han for at vise naturens vidundere.

Hvis du er på udkig efter fotokunst i klare farver eller en klassisk sort/hvid stil, er Richard Podgurskis fotokunst et perfekt valg. Plakaterne kan nemt sættes sammen på en billedvæg eller alene for at skabe et statement. Køb dine yndlingsplakater nu!