Skip to main content.

Heather Perry

Plakater

"Heather Perry er en autodidakt popkunstner, der er kendt for sine levende modeportrætter, og hun voksede op på en gård i Iowa, hvor hun brugte sin barndom på at ride på heste og tegne blyantsportrætter for sine venner. Mange år senere, efter at have arbejdet som grafisk designer og konkurrerende rulleskøjteløber, kom hendes kærlighed til portrætter frem igen i form af dyr klædt i løbeskolemode.

"Mit arbejde handler om glamour, kitsch og nogle gange helt absurd. Min største udfordring er at beslutte, hvad jeg skal male næste gang; jeg har en lang liste af idéer, der konstant konkurrerer om min opmærksomhed" siger hun.

Heathers inspiration skifter fra tid til anden. Nogle gange ser hun et look fra en løbebane, og så kommer et dyr i hovedet på hende, som det var tilfældet med hendes Highland Cow. Eller en farvekombination kan give en idé til et nyt stykke tøj.

"Jeg elsker at følge modeblogs og magasiner for at se, hvad der er nyt, men jeg prøver heller ikke at følge sæsoner nøje eller tage nogen tendenser for alvorligt."

 


 

 

 

Heather Perry designs

I denne kategori finder du plakater skabt af kunstneren Heather Perry. Hun er baseret i Californien og skaber moderne kunst. Dyr som tigre, leoparder og giraffer klædt i jakkesæt og moderigtigt tøj med farverig baggrund. Disse plakater er perfekte til dyreelskeren eller enhver kunstelsker for at give dit hjem mere farve. Vælg din favorit eller match dem med hinanden for en cool og moderne kunstvæg.