Skip to main content.

Caroline Lundqvist

Plakater

Udforsk vores Handpicked-kollektion med akvareller af Caroline Lundqvist – en svensk kunstner, der maler østers. Hendes frie sjæl og kunstneriske sind skaber smukke akvareller, som enhver, der ser dem, kan fortolke på sin helt egen måde. Hendes sans for detaljer og farver gør hver akvarel med østers unik!
 

Plakater med håndmalede akvareller af Caroline Lundqvist

Med sit kreative sind og sin kunstneriske sjæl formår den svenske kunstner Caroline Lundqvist at indfange skønheden i noget så unikt som østers. Hun har en evne til at bemærke skønheden i de små, hverdagsting. Hendes kunstneriske sjæl skinner igennem i hendes kunst, og hendes smukke akvareller er virkelig enestående.

"For ti år siden blev jeg fuldstændig grebet af østers' skønhed og skrøbelighed, hvilket fik mig til at begynde at afbilde dem i akvarel."– Caroline Lundqvist 

Fascineret af kontrasten besluttede Caroline sig for at begynde at akvareller med østers. Gennem sin leg med en dæmpet farvepalet blandet med kontrastfarver formår hun at skabe et unikt maleri hver gang. Hendes vision er, at østers er meget lig mennesker: en hård skal, der er svær at trænge igennem, og som dækker over et skrøbeligt og sårbart indre.

"På nogle måder synes jeg, at de ligner os meget. Vi bruger sommetider en hård "skal" til skjule vores "indre barn", vores sensuelle væsen og vores mest sårbare sider." – Caroline Lundqvist 

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde Carolines motiver, og uanset om du er en ægte minimalistisk eller en kunstnerisk sjæl, er vi sikre på, at du vil kunne finde en ny favorit blandt disse smukke malerier.