Skip to main content.

Featured Artists

Bliv forelsket i plakater af kunstnere fra hele verden! Disse unikke designs af vores udvalgte kunstnere er håndplukket for at give dine vægge det helt særlige.

Emily Daborn skaber kunstsamlinger baseret på personlige oplevelser og på de ting, der bringer glæde i hendes liv. Hun er ikke tilhænger af at overanalysere: kunstværkerne begynder som små tegninger i hendes skitsebog for hurtigt at blive til maling på lærred. Hun foretrækker at skabe en masse, omfavne fejl, for så efterfølgende at kuratere.

Kunstnere med unik kunst

Her kan du finde kunstværker fra et bredt udvalg af kunstnere. Kunstnere, der er baseret over hele verden, med forskellige stilsanser. Hvis du er på udkig efter grafiske plakater med moderne teksturer, kreativ kunst med et twist eller legende prints med en vintage-stil, er du kommet til det rette sted. Find dine yndlingsplakater og bliv inspireret af Heather Perry, Jonas Loose, Linnea Frank og mange flere. 

Udsmyk dine vægge med moderne og trendy kunst af disse kunstnere for at give dit hjem det lille ekstra, og du kan også blande og matche plakater fra forskellige kunstnere for at skabe din egen stil. Vi er helt vilde med alle disse kunstværker og håber, at du vil finde noget til dig selv eller en af dine kære. Bliv inspireret, og gå på opdagelse i vores kategori af fremhævede kunstnere!